DIY Canvas tas met herfst print

Deze canvas tas is zo simpel, ik durf het haast geen DIY te noemen. Meer een leuke tip voor dit weekend: teken een mooie print of patroon op een tas en klaar ben je!

Afgelopen zomer heb ik ook een paar tassen gemaakt samen met m’n nichtje van zeven. We maakten een print van bloemen en vlinders. Uiteraard moest er ook een tas voor oma komen. Ze was erg trots op het resultaat. Dit is dan ook een erg leuke DIY om samen met kinderen te doen.

Zelf kom ik om in de canvas tassen. Ik heb ze dan ook standaard bij me voor boodschappen. Het helpt vast niet veel, maar het voelt toch prettig om geen plastic tassen meer te gebruiken.

Online kun je gemakkelijk blanke tassen bestellen – bijvoorbeeld hier. Verder heb je een alleen een watervaste stift nodig en een leuk patroontje.

Geheel in de herstsferen maakten wij een print van blaadjes, maar je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een print van eten (croissants! Cupcakes! Hamburgers!) als cadeautas voor een pakket met lekkere hapjes en een fles wijn. Ik zie het helemaal voor me.

Je kunt het patroon van de blaadjes hier downloaden. Print het uit op een A4tje, leg het in de tas en trek het patroon over met de stift. Je kunt eventueel ook textielstiften gebruiken om het patroon in te kleuren.

DIY Canvas tas met herfst print

Benodigdheden:

  • Canvas tas
  • Getekend of geprint patroon. Download de blaadjes hier.
  • Watervaste stift zoals Sharpie

 

Leg een papier met je print in de tas en teken over. That’s it!

 

 

Gerelateerde posts