telefoon achtergrond matisse maart

Freebie: telefoon wallpaper maart Matisse inspired

Nieuwe maand, tijd voor weer een nieuwe wallpaper!mattise inspired wallpaper telefoon gratis downloaden Voor maart maakten we een telefoonachtergrond die is geïnspireerd door de kunstenaar Matisse.

Voor mijn verjaardag kocht ik een aantal kunstboeken. Een hele leuke serie – echt een aanrader – waarin een artiest en de meest bekende werken worden behandeld. Matisse zat daar ook tussen. Sindsdien ben ik helemaal into deze vent. En ik niet alleen! Half Pinterest lijkt Matisse-inspired-art aan haar muur te hebben hangen. Zoek maar eens op “the cutouts” of “organic shape art” en je ziet direct wat ik bedoel.

Samen met een vriendin volgde ik vervolgens ook nog een Zoom lesje over Matisse. Ook al een aanrader, via London Drawing Group kan je nu allerlei online workshops volgen. Is weer eens wat anders dan Netflixen en ik heb ook echt gelachen toen we “de vorm van de muziek” moesten uitknippen. Knippen ja. De vorm van de muziek. Je las het goed.

Enfin, Matisse moest het worden deze maand. Een gezellige print in FRITSY kleurtjes.

Vul het formulier in om de gratis wallpaper te downloaden:

Volg ons trouwens al op instagram? Daar delen we een kijkje achter de schermen bij FRITSY en al onze creatieve bezigheden.

 

 

 

telefoon achtergrond matisse maart

Gerelateerde posts