Koningsdag printable tompouche topper - FRITSY
Een designstudio voor kaarten en posters opgericht door drie zussen
kaarten, posters, waterverf, aquarel, verf, schilderen, diy, knutselen, cadeautjes, geboortekaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, stationary
18944
post-template-default,single,single-post,postid-18944,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Koningsdag printable tompouche topper

oranje tompuche topper

Koningsdag printable tompouche topper

Deze tompouchetoppers heb je in een handomdraai gemaakt. Je kunt de printable natuurlijk ook gebruiken voor vlaggetjes, cupcakes… leef je uit! Ook leuk om samen met kinderen te doen.

 

 

We kijken enorm uit naar een tijd dat we onze blogposts niet meer hoeven te beginnen met een referentie naar ‘deze gekke tijd’, zoals de corona-crisis nu blijkt te heten.

Helaas is dat niet het geval en zitten we de komende tijd nog in lock-down. Dat hierdoor ook Koningsdag niet door kan gaan vinden wij wel heel erg jammer. Koningsdag is namelijk onze allerlievelingste dag van het jaar . Wij laten deze dag dus ook zeker niet zomaar voorbij gaan!

Nu Koningsdag Woningsdag is geworden, moeten we immers zelf de slingers ophangen. Een dansje in de woonkamer? Vrijmarkt met je eigen gezin in de tuin? Eén ding kan sowieso niet ontbreken: de oranje tompouche. Met onze prikkers maak je er helemaal een feestje van. Ook top voor op een bitterbal natuurlijk.

Print de printable uit op stevig papier, plak er een prikkertje op en klaar ben je!

Download the printable hier.