Verjaardagskalender - gratis te downloaden printable - FRITSY
Een designstudio voor kaarten en posters opgericht door drie zussen
kaarten, posters, waterverf, aquarel, verf, schilderen, diy, knutselen, cadeautjes, geboortekaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, stationary
16864
post-template-default,single,single-post,postid-16864,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Verjaardagskalender – gratis te downloaden printable

verjaardagskalender printable

Verjaardagskalender – gratis te downloaden printable

Is tante Margriet nu jarig in maart of april? En vriend Ruben, was dat nu 18 februari? Het is niet gemakkelijk om alle verjaardagen te onthouden. Facebook helpt je herinneren, maar lang niet iedereen gebruikt dat actief. Plus, als je het ziet is het al de verjaardag – te laat om nog een kaartje op de bus te doen.

Daarom hebben wij een verjaardagkalender gemaakt. Pro-tip: zet het geboortejaar naast iemands naam; zo weet je altijd hoe oud iemand is geworden!

Download de gratis printable hier en print het uit op stevig papier. Je kunt de kalender bijvoorbeeld neerzetten op een klembord.

januari verjaardagskalender
februari verjaardagskalender
maart verjaardagskalender
april verjaardagskalender
mei verjaardagskalender
juni verjaardagskalender
juli verjaardagskalender
augustus verjaardagskalender
september verjaardagskalender
oktober verjaardagskalender
november verjaardagskalender
december verjaardagskalender