verjaardagskalender printable

Verjaardagskalender – gratis te downloaden printable

Is tante Margriet nu jarig in maart of april? En vriend Ruben, was dat nu 18 februari? Het is niet gemakkelijk om alle verjaardagen te onthouden. Facebook helpt je herinneren, maar lang niet iedereen gebruikt dat actief. Plus, als je het ziet is het al de verjaardag – te laat om nog een kaartje op de bus te doen.

Daarom hebben wij een verjaardagkalender gemaakt. Pro-tip: zet het geboortejaar naast iemands naam; zo weet je altijd hoe oud iemand is geworden!

Download de gratis printable hier en print het uit op stevig papier. Je kunt de kalender bijvoorbeeld neerzetten op een klembord.

[vc_row][vc_column width=’1/6′]januari verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]februari verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]maart verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]april verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]mei verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]juni verjaardagskalender[/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=’1/6′]juli verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]augustus verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]september verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]oktober verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]november verjaardagskalender[/vc_column][vc_column width=’1/6′]december verjaardagskalender[/vc_column][/vc_row]

 

verjaardagskalender printable

Gerelateerde posts