Kaarten - FRITSY
Een designstudio voor kaarten en posters opgericht door drie zussen
kaarten, posters, waterverf, aquarel, verf, schilderen, diy, knutselen, cadeautjes, geboortekaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, stationary
18905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18905,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kaarten

Hier vind je onze kaarten! Elk ontwerp is door ons met de hand geschilderd
in aquarel en gedrukt op hoge kwaliteit papier.

Bij bestelling boven de € 25,- zijn de verzendkosten (binnen Nederland) gratis!

Waarom zou je zelf kaarten maken om origineel te zijn? Wij hebben dat al voor je gedaan! Alle illustraties op de FRITSY kaarten zijn door ons geschilderd. 

FRITSY wenskaarten hebben bewust geen tekst. Zo zijn ze geschikt voor allerlei gelegenheden. Kies bijvoorbeeld uit verjaardagskaarten, beterschapskaarten, geboortekaarten of een gelukswens om iemand een hart onder de riem te steken. 

Met een handgeschreven kaart verras je iemand écht. Een WhatsAppje is zo gestuurd, maar met een persoonlijke en zorgvuldig uitgekozen kaart geef je net iets meer aandacht. Dat past perfect bij onze missie: van kleine dingen iets bijzonders maken. 

Al onze kaarten zijn in Nederland gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Dit keurmerk betekent dat het papier komt uit verantwoord beheerde bossen. Schrijft toch nét iets prettiger.

En met het kopen van een kaartje bij ons, steun je direct een kleine ondernemer. Wij beloven dat we een vreugdedansje doen bij iedere bestelling. Feest je met ons mee?