Monsterkoekjes

Deze monster koekjes zijn super leuk om samen met je kind te maken tijdens de herfstvakantie.

monsterkoekjes

Als je ons volgt op Instagram, is het je vast niet ontgaan dat ik (Roos) momenteel hoogzwanger ben. Omdat ik er al één heb rondlopen thuis ben ik altijd hard op zoek naar minimale inspanning – maximaal resultaat activiteiten voor mijn mamadag. The struggle is real. Het liefst activiteiten die de hele middag in beslag kunnen nemen. Dit was er ook zo één.

We begonnen met een tripje naar de supermarkt om allerlei koekjes te kopen: Oreo’s, chocozoenen en speculaasjes. En een beetje witte chocola, spikkels, kleurstof en suikeroogjes. Die laatste koop je ook gewoon in de supermarkt.
Daarna gingen we aan de slag met de koekjes versieren. Niet heel lastig en zelfs mijn driejarige kon een beetje ‘meehelpen’. Vooral met het opeten van de spikkels maar soit, we waren toch weer lekker bezig.

Tot slot mocht hij een paar monsterkoekjes opeten voor de tv. In mijn huishouden eindigen toch veel activiteiten eindigen met eten voor de tv. Ik ben vast niet de enige?!

Dat de monsterkoekjes er ook nog eens leuk uitzien maakte dit helemaal FRITSY proof. Fijne herfstvakantie!

Dit heb je nodig:

• Koekjes
• Witte chocola
• Eetbare kleurstof in blauw en groen
• Suikeroogjes
• Spikkels

Smelt de witte chocola in de magnetron of au-bain-marie. Meng de kleurstof erdoor en doop de koekjes in de chocola. Leg de oogjes op de koekjes en bestrooi met de sprinkles.

Gerelateerde posts