Frozen yoghurt bark met aardbeien en frambozen - FRITSY
Een designstudio voor kaarten en posters opgericht door drie zussen
kaarten, posters, waterverf, aquarel, verf, schilderen, diy, knutselen, cadeautjes, geboortekaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, stationary
19990
post-template-default,single,single-post,postid-19990,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Frozen yoghurt bark met aardbeien en frambozen

frozen yoghurt recept

Frozen yoghurt bark met aardbeien en frambozen

Wimbledon is in volle gang, dus dat kan maar een ding betekenen: tijd voor aardbeien!

Deze yoghurt bark is super makkelijk om te maken en ziet er prachtig uit met ons favoriete zomerfruit. Je zou het ook een yoghurt reep kunnen noemen. Eerder maakten we ook al een chocoladebark, zo’n mooie plak met toppings ziet er dan ook altijd tof uit!

Deze versie van frozen yoghurt is heerlijk fris en zoet door de stroop. We maakten het yoghurtijs af met pistachenoten, granaatappelpitjes en natuurlijk aardbeien. 

Had je trouwens ook al onze nieuwe aardbeien kaart gezien? Past helemaal goed in dit zomerse sfeertje!

yoghurt bark aardbeien

Ingrediënten

  • 250g Griekse yoghurt
  • 4 el stroop
  • 100g vers fruit zoals frambozen en aardbeien
  • 30g pistachenoten, fijngehakt
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 1 el citroensap

Zo maak je de yoghurt bark

Meng de yoghurt met de stroop en citroensap.

Bekleed een plat bakblik of brownievorm met vershoudfolie en stort de yoghurt erop uit. Strijk glad met de bolle kant van een lepel.

Bestrooi de yoghurt met je toppings en zet voor zo’n 3 uur in de vriezer.

yoghurt ijs fruit recept