Over ons - FRITSY
Een designstudio voor kaarten en posters opgericht door drie zussen
kaarten, posters, waterverf, aquarel, verf, schilderen, diy, knutselen, cadeautjes, geboortekaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, stationary
17635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17635,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Over Ons

fritsy over ons

Van kleins af aan zijn we alle drie
graag creatief bezig.

Na een zondagse wandeling in het bos knutselden we een herfsttafel, een museumbezoek leverde een tekening van ons lievelingswerk op en uiteraard kregen  opa en oma altijd een vrolijke tekening voor hun verjaardag. We hebben bergen sieraden gemaakt, de nodige studentenkamers geschilderd en meubels opgeknapt. Toch zakte het ‘echte’ tekenen en schilderen een beetje weg.

Maar het is terug! Wat (weer) begon als hobby – ter ontspanning naast ons werk – groeit nu uit tot ons eigen bedrijf: FRITSY. We maken graag vrolijke prints, als poster of kaart. Om op te hangen in huis of kantoor en natuurlijk om cadeau te geven.

Lotte Bos

Lotte

De oudste van de drie, zzp-er als Virtual Assistant. Een regeltante die ook voor FRITSY graag lijstjes maakt. Haar zusjes vinden haar een giegelkont, heeft ze van hun moeder.

Roos Houwer

Roos

De middelste FRITSY, werkzaam in de evenementen industrie. Een ‘foodie’ die de tafel altijd vol eten van Ottolenghi zet. Kan met haar bril op heel serieus kijken maar schijn bedriegt.

Amber Spitteler

Amber

De jongste van dit stel, woont als laatste van ons nog in Amsterdam en werkt in de media. De grootste droogkloot van ons drieën – zorgt ervoor dat het geheel niet tuttig wordt.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer over ons weten? Stuur een berichtje!