Wij zijn Lotte, Roos en Amber, drie zussen en samen maken wij FRITSY.

Van kleins af aan zijn we alle drie graag creatief bezig.

Na een zondagse wandeling in het bos knutselden we een herfsttafel, een museumbezoek leverde een tekening van ons lievelingswerk op en uiteraard kregen opa en oma altijd een vrolijke tekening voor hun verjaardag. We hebben bergen sieraden gemaakt, samen studentenkamers geschilderd en meubels opgeknapt. Toch zakte het ‘echte’ tekenen en schilderen een beetje weg.

Maar het is terug! Wat begon als hobby ter ontspanning naast ons werk, groeit nu uit tot ons eigen bedrijf.

In de laatste twee jaar zijn we hard gegroeid. Je kunt onze kaarten en posters nu vinden in meer dan 150 winkels in Nederland, België en Duitsland. Onze stijl is herkenbaar door de vrolijke prints en kleurrijke ontwerpen.

Onze missie is van kleine momenten iets speciaals maken.

Een handgeschreven kaart, een mooie telefoonachtergrond of een leuk recept voor de feestdagen. Op onze blog delen we tips voor meer creativiteit in jouw leven.

Ook voor een eigen ontwerp kun je natuurlijk bij ons terecht. We zijn zeer vereerd dat we al een aantal geboortekaartjes en uitnodigingen voor speciale gelegenheden hebben mogen ontwerpen.

Lotte

De oudste van de drie. Maakt graag lijstjes. Kan moeilijk kiezen en wil daarom in een restaurant het liefst het eten delen. Haar zussen vinden haar een giegelkont, heeft ze van hun moeder.

Roos

De middelste zus en onze keukenprinses. Assepoester is haar lievelings Disney film. Is niet echt een dierenvriend maar schildert wel onze dierenkaarten.

Amber

De jongste van het stel en de grootste droogkloot. Zorgt ervoor dat het geheel niet te tuttig wordt. Uit te tekenen op Nikes of Dr. Martens.