Reviews via Google

Super trots zijn we op de mooie reviews die we hebben mogen ontvangen van klanten. Ben je benieuwd hoe anderen de service van FRITSY en de kwaliteit van de kaartjes hebben ervaren?

Hieronder vind je een aantal reviews die we hebben ontvangen via Google. 

Wil je ook een review achterlaten? Dat kan hier.  

 

★★★★★ 
Wat een fijne en snelle samenwerking! Vragen worden snel beantwoord en binnen no-time staan ontwerpaanpassingen klaar in je account. De staaltjes bij de proefdruk zijn heel handig om texturen en kleuren te kiezen. Door de goede voorbereiding hadden wij enveloppen al geschreven voor de bevalling en de kaartjes lagen een dag na de bevalling op de mat!
- Gillian

★★★★★ 
Super tevreden over de mooie kaartjes. De papierstalen die erbij zaten hielpen fijn bij het kiezen. De uiteindelijke kaartjes hadden we ook snel in huis.
- Michelle 

★★★★★ 
Heel blij met ons prachtige geboortekaartje!
- Jorinde


★★★★★
Erg blij met onze geboorte kaartjes en bord. Deze hebben we helemaal kunnen aanpassen naar onze smaak!
- Laura

★★★★★

Heel blij zijn we met het geboortekaartje van Fritsy. We hebben goede hulp gekregen bij het personaliseren, er werd mee gedacht en super snelle levering! :)
- Irene

★★★★★
Prachtige originele geboortekaartjes voor onze dochter ontvangen. Via het ontwerpprogramma zijn er eindeloos veel mogelijkheden. We zijn vooraf goed geholpen bij het ontwerpen van de kaartjes en na bestelling hadden we de kaartjes ook snel binnen.
- Nynke


★★★★★
Erg blij met het vrolijke geboortekaartje voor onze dochter. Op de Fritsy website kan je makkelijk kaartjes bewerken en ontwerpen. Ook het bestellen van de proefdrukken en uiteindelijke definitieve versie was snel (volgende dag).
- Dana

★★★★★ 

In de online editor tool van FRITSY ben ik zelf aan de slag gegaan met het opmaken van een geboortekaartje. Met een eigen afbeelding die je gemakkelijk kunt uploaden en de kleuren en diverse lettertypes in de tool kon ik zo zelf ons droomkaartje ontwerpen. Amber van FRITSY heeft meegekeken op de opmaak en heeft kleuradvies gegeven. We zijn super blij met het eindresultaat!
- Charlotte