Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!
 

Verwachte levering
 

Dit is voor ons een reguliere vrijdag met productie en verzending zoals je van ons gewend bent. Houd echter wel rekening met mogelijke vertragingen bij PostNL / DHL door de grote hoeveelheid bestellingen deze dagen.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar, worden er geen bestellingen in productie genomen en wordt er geen post bezorgd. Bestel je op 31 maart? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 1 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaartjes met een luxe afwerking zoals folie rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar en er wordt geen post bezorgd, maar de productie komt weer op gang. Bestel je op 1 april voor 18:00 uur? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 1 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaartjes met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar, worden er geen bestellingen in productie genomen en wordt er geen post bezorgd. Bestel je op 19 mei? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 20 mei geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 21 mei geproduceerd en verzonden. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaartjes met een luxe afwerking zoals folie rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Op deze dag zijn wij niet bereikbaar en er wordt geen post bezorgd, maar de productie komt weer op gang. Bestel je op 20 mei voor 18:00 uur? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 20 mei geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 21 mei geproduceerd en verzonden. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd. Houd bij kaartjes met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.