Sint huisjes slinger knutselen

Sint huisjes slinger

Deze slinger met Amsterdamse huisjes is perfect als decoratie voor pakjesavond. De huisjes lijken ook wel een beetje op gingerbread huisjes, dus de slinger kan ook blijven hangen tot de Kerst. Deze DIY is super simpel om te maken en een leuk knutselprojectje om samen met de kids te doen in de kerstvakantie.

Sint huisjes

Met kerst gaan wij altijd all out qua versiering. Het zal je vast niet verbazen dat een hoop van die versiering zelf gemaakt is. We houden nu eenmaal van creatief bezig zijn. Deze week dacht ik echter, waarom zou ik niet ook het huis leuk aankleden voor Sinterklaas? Ik ben immers dól op pakjesavond en met de donkere dagen is een beetje extra versiering in huis altijd een goed idee. Deze slinger van karton is redelijk ingetogen, waardoor het goed past in elk interier.

Je maakt de slinger van jute touw en karton. Ik gebruikte een doos voor het sturen van paketten. Na alle Black Friday shopping, heb jij vast ook wel een doos liggen, toch? Verder heb je alleen witte hobby verf nodig.

Sint huisjes van karton

  • Karton
  • Witte hobbyverf
  • Potlood
  • Stanleymes

Teken met potlood huisjes op het karton. Zoals je kunt zien op onze slinger, hoeven dit niet heel ingewikkelde huisjes te zijn. Snijd de huisjes uit met een stanleymes en schilder met witte verf de randjes en de ramen erop.

Sint huisjes slinger knutselen

Gerelateerde posts