Sinterklaasgedicht template

Sinterklaasgedicht template 2022

De Sint is weer in het land, dus dat betekent natuurlijk dat het ook weer tijd is voor Sinterklaas gedichten. Krijg jij bij het idee van het schrijven van een gedicht al direct vlekken in je nek? Geen zorgen, wij helpen je op weg met een mooi template voor jouw Sinterklaasgedicht.

Het schrijven van een Sinterklaasgedicht hoeft Γ©cht niet heel moeilijk te zijn. De eerste tip van ons is om het kort te houden. Leg de lat niet te hoog. Er zit toch niemand te wachten op ellenlange voordrachten. Liever een paar rake zinnen, recht uit het hart, dan oeverloos gewauwel.

sjabloon voor sinterklaasgedicht word template

De tweede tip is dat het niet altijd hoeft te rijmen. Juist zinnen die niet rijmen, of net een beetje akward uitpakken kunnen heel grappig en leuk zijn!

Wees ook niet bang om wat voorbeeldzinnen van het internet te plukken. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Online vind je talloze voorbeelden. Wij zijn ook nergens zonder Micks Rijmwoordenboek.

En tot slot: besteed wat tijd aan de lay-out van je gedicht. Een gedicht dat er mooi uitziet steelt al snel de show. Daarom delen wij al jaren een sjabloon dat je makkelijk kunt invullen met jouw gedicht. Vul onderstaand formulier in en download direct een Word documentje dat je kunt invullen.

Kleine moeite, maar jouw gedicht ziet er direct prachtig uit! De eerste zin hebben we alvast voor je geschreven πŸ˜‰

Download het FRITSY Sinterklaasgedicht template hier

Sinterklaasgedicht template

Gerelateerde posts