Sinterklaas aftelkalender

Sinterklaas Aftelkalender

sinterklaas kalenderDit is het eerste jaar dat ik (Roos) echt Sinterklaas kan gaan vieren met mijn zoontje, en I’m so excited!

Iedereen die ons al even volgt weet dat wij bij FRITSY dol zijn op Sinterklaas. Vroeger pakten we thuis volledig uit met gedichten en surprises en we zijn alle drie voornemens om deze traditie ook met onze kinderen voort te gaan zetten.

Mijn zoontje Lex is nu bijna drie en hij begint het een klein beetje door te krijgen. Al eerder besteedde ik best veel aandacht aan de Sint, maar vanaf nu gaan alle remmen los! πŸ˜‰

De komende tijd vind je dus veel Sinterklaas content op onze blog en Instagram. We beginnen met een mooie aftelkalender. Tel samen met je gezin af van de aankomst van Sint Nicolaas tot pakjesavond. Deze aftelkalender krijg je GRATIS als je een Sinterklaas kaartenset besteld.

Bestel jouw kaartenset voor maar €4,95 hier.Β 

Met deze kaartenset ben jij klaar voor de komst van Sinterklaas. De set bestaat uit drie verschillende kaarten: een kaart met mijters, een kaart met pietenmutsen en een kaart met de Sinterklaasprint. Zie ginds komt de stoomboot!

Sinterklaas aftelkalender

Gerelateerde posts