Zelfgemaakte cadeaus: onze tips!

Met de feestdagen wordt er bij ons thuis altijd flink uitgepakt met lootjes trekken, gedichten schrijven en een flinke stapel cadeaus. Je kunt wel stellen dat we inmiddels redelijk goed zijn in het bedenken van cadeautjes voor anderen.

Vorig jaar rond deze tijd deelden we al onze tips voor cadeaupaketten en zelfgemaakte cadeaus met je. Wij vinden zelfgemaakte cadeaus namelijk echt fantastisch: het laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken om iets voor de ander te doen. Wat is er nu liefdevoller dan dat?

Vandaag delen we dan ook onze tips voor zelfgemaakte cadeaus met je. Met onze hulp hoeft dit ook helemaal niet ingewikkeld te zijn!

koekjes cadeau

Eten of drinken

 

Met eten of drinken maak je iemand altijd blij – liefde gaat immers door de maag. Koekjes bakken is een super simpele manier om snel een cadeautje klaar te maken. De ingrediΓ«nten heb je misschien zelfs al in huis!

Doe de koekjes in een mooi zakje of trommeltje, schrijf er een lief kaartje bij en klaar ben je. Twee koekjes recepten die wij eerder deelden zijn deze overheerlijke chocolade biscotti en deze schattige bloemenkoekjes.

 

cadeau beauty

Beauty

 

Voor de echte meisje-meisjes onder ons. Met een goede badolie of maskertje maak je ons altijd blij. Deze tijd van het jaar vind je oneindig veel beautypakketten in de winkels, maar dat is natuurlijk wel een beetje afgezaagd. Veel leuker is het om dit zelf te maken! Bonus: je huis gaat er heerlijk van ruiken.

 

verjaardagskalender printable

Verjaardagskalender

 

Dit kun je zo persoonlijk maken als je zelf wil. Zo maakten wij eens een kalender voor onze moeder met alleen maar foto’s van ons erop. Deze staat nog steeds bij haar in de woonkamer.

Vorig jaar deelden wij ook een printable voor een verjaardagskalender met je. Zo wordt dit cadeau al helemaal simpel voor je. Download de kalender hier, print het uit om dit papier en met een mooi klembordje erbij ben je helemaal klaar.

 

 

Gerelateerde posts